fbpx

6 september & 25 oktober 2018

Sourcing training Utrecht

De kunst van het verleiden!

Wat heb jij aan het sourcen van kandidaten? Heel simpel: het geeft je de mogelijkheid kwalitatief betere kandidaten te vinden terwijl de cost per hire aanzienlijk verlaagd wordt! Mits.. je het goed doet. Deze training leert jou alles over sourcing en het vinden van talenten, maar vooral de kunst van het verleiden. Het converteren van talenten naar kandidaten naar medewerkers!

De juiste strategie, aanpak en voorbereiding
De training wordt gegeven door Marcel van der Meer, global lead sourcer bij Rabobank a.i.

Sourcing is bijna altijd effectief. Vooral met de juiste strategie, aanpak en voorbereiding. Door een solide basis te creëren kan er op de korte termijn tijd en geld bespaard worden. 
Slimme trucs op social media platformen leren je om binnen de kortste keren de passieve kandidaten te herkennen en te binden. Vanuit eigen ervaring kan ik zeggen: als je een échte goede recruiter wilt worden is sourcing echt een must, zeker in deze krappe arbeidsmarkt.

Enkele topics:

✅ Hoe bouw ik een goede search strategie op?

✅ Boolean deepdive & hoe kan ik social searchen en dan echt anders?

✅ Sourcen op andere platformen

✅ Hoe verhoog ik mijn conversie op berichten, de kunst van het verleiden?

✅ Tools en ultieme sourcing hacks

Krijg ik ook persoonlijke tips?
JA! Ik vraag elke deelnemer om input en een voorbeeld vacature die moeilijk vervulbaar is.

Je investering:
Het kost je slechts 1 dag van je tijd. 
Deze training wordt gegeven in Utrecht op op donderdag 6 september of donderdag 25 oktober, de kosten bedragen €495,- inclusief een echt lekkere lunch, digitale hand-outs, nazorg en een sourcing star certificaat.

Sanne Kelder

Afgelopen week een fijne interactieve training van Marcel gehad. Waar je denkt de meeste fijne kneepjes te kennen; weet Marcel met zijn ervaring en kennis je niet alleen andere inzichten te geven. Hij geeft tips & tricks die makkelijk toepasbaar zijn waardoor je zaken vanuit meerdere perspectieven bekijkt en kandidaten kunt vinden, die wellicht verborgen waren gebleven! Al met al heb ik de training prettig ervaren en iedereen kan aanraden die een verdiepingsslag wil maken!

Sanne – recruiter JAWS