Donderdag 17/10 of 14/11

Sourcingtraining: leer (beter) sourcen door Marcel van der Meer – Utrecht

Sourcing training:
leer (beter) sourcen!

Kwalitatief betere kandidaten vinden en tegelijkertijd de cost per hire aanzienlijk verlagen. Dat wil jij toch ook? Mooi, want dat kán jij ook als je het sourcen van kandidaten goed aanpakt.

Tijdens deze sourcingtraining ontdek je alles over sourcing en het vinden van talenten. En nog belangrijker: je leert de kunst van het verleiden beheersen. Want goed sourcen is nog maar het begin, alleen als je de gesourcete kandidaat ook kan verleiden, volgt resultaat. 

De juiste strategie, aanpak en voorbereiding
Met de juiste strategie, aanpak en voorbereiding is sourcing eigenlijk altijd effectief. Tijdens de training wordt uitgelegd hoe je die solide basis creëert om al op korte termijn tijd en geld te kunnen besparen door te sourcen. 

“Deze competitieve en krappe arbeidsmarkt vraagt om écht
 goede recruiters die uitblinken in sourcen.”

Tijdens deze sourcingtraining krijg jij antwoord op de vragen:

✅ hoe bouw ik een goede searchstrategie op?

✅ wat is boolean deepdive & hoe kan ik social searchen en dan echt anders?

✅ hoe source ik effectief op andere platformen?

✅ hoe verhoog ik mijn conversie op berichten, de kunst van het verleiden?

✅ wat zijn handige tools en ultieme sourcing hacks?

Als jij je mocht afvragen of je tijdens deze sourcingtraining ook persoonlijke tips krijgt: Zeker wel! Vooraf wordt je gevraagd om input te leveren en om een voorbeeldvacature van een schaarse arbeidsmarktdoelgroep mee te nemen. Daar gaan we tijdens de training actief mee aan de slag.

De trainer
Aangenaam, mijn naam is Marcel van der Meer. Op dit moment ben ik global lead sourcer a.i. bij Rabobank. Ik heb meerdere mooie opdrachtgevers geholpen met recruitment en sourcing vraagstukken. Ik geef daarnaast trainingen en workshops en ik spreek op internationale sourcing en recruitment events.

Jouw investering: 
slechts 1 dag van je tijd en € 495.-. Bij deze kosten zijn inbegrepen: een lekkere lunch, digitale hand-outs (200+ pagina’s), nazorg en een digitaal sourcing-certificaat.

Deze sourcingtraining wordt weer gegeven op 22/8 (deze is vol), 17 oktober of 14 november 2019.
Per training schuiven er maximaal 10 vakgenoten aan, zodat er voor iedereen voldoende aandacht is. Ook voor jou.

De training is bij uitstek geschikt voor recruiters, talent acquisition-specialisten en intercedenten. Zowel aan bureauzijde als corporatezijde.

Teun van Keeken

Onlangs heb ik deelgenomen aan de training sourcing van Marcel van der Meer. Ik moet zeggen dat het een zeer leerzame dag was. Voorop gesteld was het goed verzorgd; faciliteiten waren goed, de lunch was heerlijk en qua bereikbaarheid was het prima.

De training zat goed in elkaar: de theorie werd afgewisseld met een aantal praktijkopdrachten en er was genoeg ruimte om vragen te stellen. Het meest leerzame vond ik de nieuwe tools die ik tot me heb genomen. Verder hadden we het geluk dat we een enorm leuke en positieve groep hebben.

Kortom, zeker een aanrader!

Teun – Talent Sourcer ProRail