fbpx

Deze recruiters en organisaties bevelen de trainingen aan

Matchd

“Vakinhoudelijk is de training een absolute aanrader vanwege de effectiviteit en de efficiency. Marcel is erg goed in verwachtingsmanagement. Hij heeft zich in het begin echt verdiept in onze vragen en ook in het begrijpen van ons (IT-)systeem OTYS. Daardoor was het een perfecte training op maat.” – lees verder – Edgar Pals – teamleider recruitment – Match
susanne haasbroek

Susanne Haasbroek

“Marcels kijk op het personaliseren van je outreach was echt een eyeopener voor me. Het heeft mijn manier van contact opnemen met kandidaten veranderd. Dat doe ik nu bijvoorbeeld met video’s op maat. Daarmee breek je echt door de ruis van generieke benaderingen.”  – lees verder – Susanne Haasbroek – recruitment consultant – Successr
susanne haasbroek

PDZ Uitzendbureau

“Marcel neemt de groep mee in het stuk. Daar ligt zijn kracht. Hij zorgt voor een dosis energie. Dat zie je ook buiten de training om, in mailverkeer. Dynamische berichten, snelle terugkoppeling. Er zit altijd meer in dan alleen het antwoord. Ik denk dat op dat vlak heel veel trainers het laten liggen namelijk.” – lees verder – Jorg Lieftink – senior vestigingsmanager Haarlem – PDZ Uitzendbureau

Daniël W Schouten

Op aanraden van een collega de babyguru training gevolgd! Was leerzaam. Veel tool en tricks ben ik direct gaan gebruiken. Als jij de fijne kneepjes van het vak wilt leren, Marcel is de guy to go to! Daniel – Cloud Tech Consultant – LinkIT

Melina Vellemans

I love those “Aha! moments” during a training and I had plenty of those in Marcel’s Sourcing Training. He makes the content comprehensive and you get a load of info. You even get the very structured and clear handouts the next day by mail. Marcel takes the time to answer your questions and also gave me great ideas for one of my most challenging projects. Highly recommended! Melina Vellemans – Recruiter – Sourcer Coca Cola – Belgium

Luuk Jan Feitsma

Eindelijk een training met echte nieuwe inzichten en tricks die je direct kunt toepassen. Je merkt overal aan dat Marcel een traineris met passie en dit moeiteloos weet over te brengen. Wanneer de Advanced training klaar is kom ik graag ook deze bij je volgen! Luuk Jan Feitsma – Recruitment Scientist – GoDataDriven

Hilbert van Alphen

De sourcing training van Marcel heeft mij tips & trics gegeven die binnen één maand zijn vruchten hebben afgeworpen, een bemiddelde kandidaat (Java Developer) die hiervoor onvindbaar was (voor mij)! Vol enthousiasme kijk ik uit naar een volgende, verdiepende, training.

Hilbert van Alphen – Sr. Managing Recruitment Strategist – SIRE.

Floris Smit

Geweldige sourcing training gehad! Leuk gepresenteerd, interactief en erg leerzaam. Marcel weet alles goed uit te leggen en denkt goed mee hoe jij je kunt verbeteren, zo is er tijdens de training dus ook nog persoonlijke aandacht voor jouw vraagstukken. Floris Smit – Corporate IT recruiter Centric

Thea Tuinstra

Tijdens de training van Marcel die ik vorige week heb gevolgd, heb ik enorm veel geleerd op het gebied van searchen en social media. Praktisch tips, handige zoekmethodes; allerlei tools die ik de volgende dag al kon toepassen in mijn dagelijkse werk. Bijkomende pluspunten van de training waren de inspirerende accommodatie en de heerlijke lunch. Wanneer Marcel een vervolg op de deze cursus aanbied, ga ik me zeker inschrijven! Thea Tuinstra – Senior Recruiter Bureau voor Noordelijke Gemeenten

Petra Rijpstra

Dank voor deze training. Het bewijst maar weer eens te meer dat een investering doen zoveel mooie resultaten kan opleveren. De beste worden in mijn vakgebied dat is mijn doel en met deze training gaat mij dat zeer zeker lukken. Marcel is een trainer die de tijd neemt, pas verder gaat als iedereen zover is. Niet alleen theorie maar ook aan de slag gedurende de training. Ik kan het iedereen aanbevelen en ik sta open voor de de volgende training!

Petra Rijpstra – Recruiter GGZ Friesland

Annemiek Nusmeijer

Wat een goede training! Als je een plekje kan bemachtingen in zijn uitmuntende trainingen, DOEN! Naast heel praktische tips die je gelijk kan inzetten en gebruiken leert Marcel je veel nuttige dingen waar je direct wat aan hebt. Zeer inhoudelijke training zonder dat het teveel wordt en past heel goed in 1 dag. Absolute aanrader en nogmaals dank voor de goede training! Warme groet, Annemiek – Sustainable Recruiter

Kelly van Schie

Marcel zet een leuke en interactieve training neer, waarin je sourcing tips krijgt die je de volgende dag nog zelf kunt gaan toepassen. Als trainer neemt Marcel uitgebreid de tijd om stil te staan bij vragen en voorbeelden. Al met al een goed verzorgde dag, zeker een aanrader! Kelly – Corporate recruiter Voiceworks

Lot van der Eng

Donderdag heb ik deelgenomen aan de sourcing training van Marcel in Zwolle. De locatie was goed bereikbaar en het zag er heel mooi uit. Alles was goed geregeld, bij aanvang kregen we een kopje koffie en om 12:30 hebben we genoten van een heerlijke en gezonde lunch. 

Tijdens de training ging er echt een wereld voor mij open, ik wist niet dat je op zoveel verschillende manieren kandidaten kon werven. Ik kan me de komende tijd wel vermaken na deze training 🙂  Marcel ik wil je nogmaals bedanken voor deze toffe zinvolle training en kan het zeker iedereen aanraden! 

Lot van der Eng – recruiter Jobfinity

Chantal Wegdam

Een super leerzame training sourcing gehad van Marcel van der Meer. Een echte aanrader! We hebben erg veel bruikbare tips ontvangen om nog beter onze doelgroepen te kunnen benaderen voor lastig in te vullen vacatures. Maar ook inzichten gekregen hoe je d.m.v. geautomatiseerde berichten via Social Media kanalen nog effectiever met je tijd om kunt gaan. Tot slot ook ideeën meegekregen hoe je snel persoonlijke video’s kunt maken die je in kunt zetten bij je vacatureteksten. Ik ben enthousiast teruggekomen en kan echt aan de slag! 

Chantal Wegdam – Recruiter Eshuis Accountants

Miranda Camu

De recruitment wereld veranderd snel. Om bij te blijven was ik op zoek naar een training waar ik mijn black belt sourcing kennis kon aanvullen en verdiepen. De training bij Marcel heeft mij op een positieve manier verrast. In een zeer prettige, open atmosfeer, een niet te grote groep van mensen met diverse ervaringsniveaus, en dan toch voor ieder, op maat, iets weten bij te dragen. Ik ben onder de indruk en heb mijn kennis absoluut kunnen aanvullen. Als je je werk als recruiter serieus neemt, is een sourcing training van Marcel zeker aan te bevelen! Miranda Camu – Recruiter Fujitsu

Teun van Keeken

Ik heb deelgenomen aan de sourcing training van Marcel van der Meer. Ik moet zeggen dat het een zeer leerzame dag was. Voorop gesteld was het goed verzorgd; faciliteiten waren goed, de lunch was heerlijk en qua bereikbaarheid was het prima. De training zat goed in elkaar: de theorie werd afgewisseld met een aantal praktijkopdrachten en er was genoeg ruimte om vragen te stellen. Het meest leerzame vond ik de nieuwe tools die ik tot me heb genomen. Verder hadden we het geluk dat we een enorm leuke en positieve groep hebben.

Kortom, zeker een aanrader! Teun – Talent Sourcer ProRail

Yasmien Hoesenie

Onlangs heb ik mogen genieten van de training sourcing. Marcel is een betrokken trainer en dat vond ik heel fijn. Meekijken naar praktijk voorbeelden, ruimte voor meer dan op de planning stond en daarop inspelen zijn aspecten van de training die ik extra kon waarderen. Zeker een aanrader!

Last but not least: De locatie was goed bereikbaar, genoeg parkeergelegenheid en faciliteiten waren goed geregeld. Bedankt Marcel!

Yasmien Hoesenie – Corporate recruiter CAK

Roel Kiers

Marcel ken ik als sinds 2010 en heb ik zien groeien in zijn passie: sourcing. Zijn IT achtergrond is daarbij erg bruikbaar en onderscheidend gebleken. Hij snapt de code en houdt van code. Analytisch, doorziet snel waar het heen moet en hoe de route moet zijn. Zijn grote interesse daarbij in nieuwe tools en methoden om verder te kunnen graven om die zeldzame kandidaten te vinden en in beweging te krijgen, realiseren een uitstekende performance voor zijn opdrachtgevers. Het geven van die kennis, inzichten en tools maakt dat ik zijn workshops/ bijscholingen iedere recruiter en headhunter aanbeveel die in minder tijd ook een betere performance wil realiseren. Roel Kiers

Alissa Haasjes

Nuttige training! Marcel heeft nieuwe, creatieve en zeer handige tips gegeven voor het searchen naar de juiste kandidaat. Nog steeds zeer bruikbaar in mijn dagelijkse rol als recruiter!

De training is beeldend, interactief, persoonlijk en tot slot (heel belangrijk) voorzien van de nodige humor 😉 Alissa Haasjes – Recruiter Babbage company

Pascal Plate

Ik kan iedere Recruiter de “sourcing training” van Marcel van der Meer van Klikwork aanraden! De training geeft je gegarandeerd meer inzichten en “tips and tricks” waar je je voordeel mee kunt doen en het verschil door kan maken. Daarnaast is Marcel relaxt, grappig en geduldig en zorgt door deze mix voor een goede sfeer.

De gehele dag was uitstekend verzorgd, ik zeg doen!

Recruitment consultant – Gentes

Debbie van der Zee

Gisteren heb ik de training sourcing gevolgt bij Marcel. Deze training vond plaats op een mooie, moderne locatie, van alle gemakken voorzien (inclusief een luxe, heerlijke & gezonde lunch). Ik heb nog niet veel ervaring met sourcing. Door de training gisteren begrijp ik veel beter hoe het werkt en hoe ik dit aan kan pakken. Marcel is een sympathieke man met heeeel veeeel kennis. Ik beveel deze training van harte aan en ik sluit zelf graag aan bij een eventuele vervolg training. Maar nu ga ik eerst oefenen natuurlijk 🙂 Debbie van der Zee – Recruiter ‘s Heerenloo

Laura Dijcks

Onlangs heb ik een zeer leerzame, interactieve en toepasbare training gehad van Marcel. Marcel weet waar hij over praat en is in staat je op een herkenbare en enthousiaste manier mee te nemen in de wereld van het sourcen. Na afloop zat ik vol inspiratie en ideeën die ik direct in de praktijk kon brengen. Absoluut een aanrader om een training te volgen van Marcel!

Laura – Immenso.com

Lennart Koster

Heb Marcel zowel als collega en als trainer mogen meemaken. Marcel weet op een praktische manier uit te leggen hoe je de zeldzame kandidaat kan vinden. Hij doet dit door je outside-of-the-box te laten denken en het scala aan mogelijkheden te laten zien buiten de standaard (LinkedIn) om. In een tijd waar binnen bepaalde doelgroepen de kandidaten schaars zijn, heeft Marcel middels zijn training mij tools, tips en tricks gegeven die mijn sourcing skills naar een volgend niveau tillen.

Lennart Koster – Talent Sourcer KPN

Sanne Kelder

Afgelopen week een fijne interactieve training van Marcel gehad. Waar je denkt de meeste fijne kneepjes te kennen; weet Marcel met zijn ervaring en kennis je niet alleen andere inzichten te geven. Hij geeft tips & tricks die makkelijk toepasbaar zijn waardoor je zaken vanuit meerdere perspectieven bekijkt en kandidaten kunt vinden, die wellicht verborgen waren gebleven! Al met al heb ik de training prettig ervaren en iedereen kan aanraden die een verdiepingsslag wil maken!

Sanne – recruiter JAWS

Willem van Beurden

Training Sourcen & Searchen bij Marcel gevolgd. Ik wilde naast het werken met de recruitersseat van LinkedIn mijn scope wat verbreden. En dat is gelukt! Er ging een kleine wereld voor me open. Marcel heeft duidelijk zeer veel praktijkervaring en een prettige manier van uitleg geven.

Willem – Recruiter Gemeente Almere

Ninon Lijong

Bij Marcel heb ik samen met enkele collega’s de training: “Sourcing, de kunst van het verleiden” gevolgd. Het is een super leuke, nuttige training vol tips & tricks welke je gemakkelijk gaat toepassen in je dagelijkse werkzaamheden. De training wordt op een prettige interactieve manier gegeven en ik kan de training zeker aanraden!

Ninon – Recruiter Career Control

Edgar Manuel

Ik heb onlangs de cursus “Sourcing, de kunst van het verleiden” gevolgd. Marcel is een kundige en betrokken trainer, met scherp oog voor de verschillende behoeften van deelnemers. Vertaalt op een creatieve manier de theorie naar de praktijk, herkenbaar en leerzaam. Dus zeker een aanrader!

Edgar – Recruiter PeopleWare

Danielle v Duschoten

Onlangs weer een hele berg actuele kennis opgedaan tijdens de training ‘sourcing’ van recruitment goeroe Marcel van der Meer. Ik voelde mij soms net een programmeur, maar dit gaat mij zeker helpen met het vinden van uitzonderlijk talent voor mijn huidige en toekomstige opdrachtgevers. Bedankt Marcel!! 👍🏼

Danielle van Duschot – Recruiter Banketbakkerij Wouter de Graaf BV

Robin Weijs

Ik kan de sourcing-trainingen van Marcel van harte aanbevelen. Hij geeft een heleboel handige tools waarmee je je sourcing-skills aanzienlijk kan verhogen. Een aanrader voor menig recruiter en mensen die binnen een soortgelijk werkveld actief zijn.

Robin Weijs – Community Manager at Censom

Iwein Trel

Marcel presenteert op een heldere, praktische manier de verschillende mogelijkheden en technieken omtrent het vinden van goede kandidaten buiten je netwerk. Ikzelf als beginnende recruiter heb hier veel aan gehad, ik weet nu bijvoorbeeld boolean search goed toe te passen in mijn zoektocht naar de juiste kandidaat. Maar ook voor recruiters die langer in het vak zitten en hun kennis op dit gebied willen vergroten is deze training zeer relevant en een aanrader. – Iwein Trel – recruiter Babbage Company

Jules Barthmuss

Marcel zijn trainingen geven meerwaarde aan het werk van echte recruiters. Hij is helder en duidelijk in zijn communicatie en gebruikt voorbeelden die door cursisten worden aangedragen. Door Marcel krijgt je meer inzicht in hoe je, door een andere manier van zoeken, net die ene kandidaat wel kunt vinden die niet in je eigen netwerk zit. Wil je als recruiter nog succesvoller in je werk zijn, volg dan eens een training bij Marcel en ervaar zelf de ‘smaak’ van het verschil.

Jules Barthmuss – directeur at Hunt IT

Mathieu Brus

De sourcing training van Marcel van der Meer is zeker zinvol voor ons geweest. Hij heeft veel praktijkinformatie met ons gedeeld en er was volop ruimte voor oefeningen. Deskundigheid en ervaring van de trainer zijn duidelijk aanwezig. Marcel wist elementen van sourcing te onthullen waar wij nog geen weet van hadden, en omdat zijn tips gelijk in de praktijk te brengen zijn hebben we er profijt van!

Mathieu Brus – recruiter JAWS

Jij?

Sta jij hier binnenkort?