fbpx

Recommendations

Deze recruiters gingen je voor, nu jij?

Teun van Keeken

Op donderdag 28 juni 2018 heb ik deelgenomen aan de training sourcing van Marcel van der Meer. Ik moet zeggen dat het een zeer leerzame dag was. Voorop gesteld was het goed verzorgd; faciliteiten waren goed, de lunch was heerlijk en qua bereikbaarheid was het prima.
De training zat goed in elkaar: de theorie werd afgewisseld met een aantal praktijkopdrachten en er was genoeg ruimte om vragen te stellen. Het meest leerzame vond ik de nieuwe tools die ik tot me heb genomen. Verder hadden we het geluk dat we een enorm leuke en positieve groep hebben.

Kortom, zeker een aanrader!

Teun – Talent Sourcer ProRail

Yasmien Hoesenie

Op donderdag 28 juli 2018 heb ik mogen genieten van de training sourcing. Marcel is een betrokken trainer en dat vond ik heel fijn. Meekijken naar praktijk voorbeelden, ruimte voor meer dan op de planning stond en daarop inspelen zijn aspecten van de training die ik extra kon waarderen. Zeker een aanrader!

Last but not least:
De locatie was goed bereikbaar, genoeg parkeergelegenheid en faciliteiten waren goed geregeld.

Bedankt Marcel!

Yasmien Hoesenie – 
Corporate recruiter CAK

Roel Kiers

Marcel ken ik als sinds 2010 en heb ik zien groeien in zijn passie: sourcing. Zijn IT achtergrond is daarbij erg bruikbaar en onderscheidend gebleken.

Hij snapt de code en houdt van code. Analytisch, doorziet snel waar het heen moet en hoe de route moet zijn. Zijn grote interesse daarbij in nieuwe tools en methoden om verder te kunnen graven om die zeldzame kandidaten te vinden en in beweging te krijgen, realiseren een uitstekende performance voor zijn opdrachtgevers.
Het geven van die kennis, inzichten en tools maakt dat ik zijn workshops/ bijscholingen iedere recruiter en headhunter aanbeveel die in minder tijd ook een betere performance wil realiseren.

Roel Kiers

Alissa Haasjes

Nuttige training! Marcel heeft nieuwe, creatieve en zeer handige tips gegeven voor het searchen naar de juiste kandidaat. Nog steeds zeer bruikbaar in mijn dagelijkse rol als recruiter!

De training is beeldend, interactief, persoonlijk en tot slot (heel belangrijk) voorzien van de nodige humor 😉

Alissa Haasjes – Recruiter Babbage company

Pascal Plate

Ik kan iedere Recruiter de “sourcing training” van Marcel van der Meer van Klikwork aanraden!
De training geeft je gegarandeerd meer inzichten en “tips and tricks” waar je je voordeel mee kunt doen en het verschil door kan maken. Daarnaast is Marcel relaxt, grappig en geduldig en zorgt door deze mix voor een goede sfeer.

De gehele dag was uitstekend verzorgd, ik zeg doen!

Recruitment consultant – Gentes

Debbie van der Zee

Gisteren heb ik de training sourcing gevolgt bij Marcel. Deze training vond plaats op een mooie, moderne locatie, van alle gemakken voorzien (inclusief een luxe, heerlijke & gezonde lunch). Ik heb nog niet veel ervaring met sourcing. Door de training gisteren begrijp ik veel beter hoe het werkt en hoe ik dit aan kan pakken.
Marcel is een sympathieke man met heeeel veeeel kennis. Ik beveel deze training van harte aan en ik sluit zelf graag aan bij een eventuele vervolg training. Maar nu ga ik eerst oefenen natuurlijk 🙂

Debbie van der Zee –
Recruiter ‘s Heerenloo

Laura Dijcks

Onlangs heb ik een zeer leerzame, interactieve en toepasbare training gehad van Marcel. Marcel weet waar hij over praat en is in staat je op een herkenbare en enthousiaste manier mee te nemen in de wereld van het sourcen. Na afloop zat ik vol inspiratie en ideeën die ik direct in de praktijk kon brengen. Absoluut een aanrader om een training te volgen van Marcel!

Laura – Immenso.com

Lennart Koster

Heb Marcel zowel als collega en als trainer mogen meemaken. Marcel weet op een praktische manier uit te leggen hoe je de zeldzame kandidaat kan vinden. Hij doet dit door je outside-of-the-box te laten denken en het scala aan mogelijkheden te laten zien buiten de standaard (LinkedIn) om. In een tijd waar binnen bepaalde doelgroepen de kandidaten schaars zijn, heeft Marcel middels zijn training mij tools, tips en tricks gegeven die mijn sourcing skills naar een volgend niveau tillen.

Lennart Koster – Talent Sourcer KPN

Sanne Kelder

Afgelopen week een fijne interactieve training van Marcel gehad. Waar je denkt de meeste fijne kneepjes te kennen; weet Marcel met zijn ervaring en kennis je niet alleen andere inzichten te geven. Hij geeft tips & tricks die makkelijk toepasbaar zijn waardoor je zaken vanuit meerdere perspectieven bekijkt en kandidaten kunt vinden, die wellicht verborgen waren gebleven! Al met al heb ik de training prettig ervaren en iedereen kan aanraden die een verdiepingsslag wil maken!

Sanne – recruiter JAWS

Willem van Beurden

Training Sourcen & Searchen bij Marcel gevolgd. Ik wilde naast het werken met de recruitersseat van LinkedIn mijn scope wat verbreden. En dat is gelukt! Er ging een kleine wereld voor me open. Marcel heeft duidelijk zeer veel praktijkervaring en een prettige manier van uitleg geven.

Willem – Recruiter Gemeente Almere

Ninon Lijong

Bij Marcel heb ik samen met enkele collega’s de training: “Sourcing, de kunst van het verleiden” gevolgd.
Het is een super leuke, nuttige training vol tips & tricks welke je gemakkelijk gaat toepassen
in je dagelijkse werkzaamheden. De training wordt op een prettige interactieve manier gegeven
en ik kan de training zeker aanraden!

Ninon – Recruiter Career Control

Edgar Manuel

Ik heb onlangs de cursus “Sourcing, de kunst van het verleiden” gevolgd. Marcel is een kundige en betrokken trainer, met scherp oog voor de verschillende behoeften van deelnemers. Vertaalt op een creatieve manier de theorie naar de praktijk, herkenbaar en leerzaam. Dus zeker een aanrader!

Edgar – Recruiter PeopleWare

Nicolette Schmitz

“Als je echt wat wil leren over sourcing is Marcel van der Meer echt een expert! Een aanrader!”

Nicolette Schmitz – Meunier Sr. Recruiter | Security/IT Professionals at KPN

Robin Weijs

Ik kan de sourcing-trainingen van Marcel van harte aanbevelen. Hij geeft een heleboel handige tools waarmee je je sourcing-skills aanzienlijk kan verhogen. Een aanrader voor menig recruiter en mensen die binnen een soortgelijk werkveld actief zijn.

Robin Weijs – Community Manager at Censom

Iwein Trel

Marcel presenteert op een heldere, praktische manier de verschillende mogelijkheden en technieken omtrent het vinden van goede kandidaten buiten je netwerk. Ikzelf als beginnende recruiter heb hier veel aan gehad, ik weet nu bijvoorbeeld boolean search goed toe te passen in mijn zoektocht naar de juiste kandidaat. Maar ook voor recruiters die langer in het vak zitten en hun kennis op dit gebied willen vergroten is deze training zeer relevant en een aanrader. –

Iwein Trel – recruiter Babbage Company

Jules Barthmuss

Marcel zijn trainingen geven meerwaarde aan het werk van echte recruiters. Hij is helder en duidelijk in zijn communicatie en gebruikt voorbeelden die door cursisten worden aangedragen. Door Marcel krijgt je meer inzicht in hoe je, door een andere manier van zoeken, net die ene kandidaat wel kunt vinden die niet in je eigen netwerk zit.
Wil je als recruiter nog succesvoller in je werk zijn, volg dan eens een training bij Marcel en ervaar zelf de ‘smaak’ van het verschil.

Jules Barthmuss – directeur at Hunt IT

Mathieu Brus

De sourcing training van Marcel van der Meer is zeker zinvol voor ons geweest. Hij heeft veel praktijkinformatie met ons gedeeld en er was volop ruimte voor oefeningen. Deskundigheid en ervaring van de trainer zijn duidelijk aanwezig. Marcel wist elementen van sourcing te onthullen waar wij nog geen weet van hadden, en omdat zijn tips gelijk in de praktijk te brengen zijn hebben we er profijt van!

Mathieu Brus – recruiter JAWS

Jij?

Sta jij hier binnenkort?