fbpx

Recommendations

Deze recruiters gingen je voor, nu jij?

Willem van Beurden

Training Sourcen & Searchen bij Marcel gevolgd. Ik wilde naast het werken met de recruitersseat van LinkedIn mijn scope wat verbreden. En dat is gelukt! Er ging een kleine wereld voor me open. Marcel heeft duidelijk zeer veel praktijkervaring en een prettige manier van uitleg geven.

Willem – recruiter gemeente Almere

Alissa Haasjes

Nuttige training! Marcel heeft nieuwe, creatieve en zeer handige tips gegeven voor het searchen naar de juiste kandidaat. Nog steeds zeer bruikbaar in mijn dagelijkse rol als recruiter!

De training is beeldend, interactief, persoonlijk en tot slot (heel belangrijk) voorzien van de nodige humor 😉

Alissa Haasjes – Recruiter Babbage company

Sanne Kelder

Afgelopen week een fijne interactieve training van Marcel gehad. Waar je denkt de meeste fijne kneepjes te kennen; weet Marcel met zijn ervaring en kennis je niet alleen andere inzichten te geven. Hij geeft tips & tricks die makkelijk toepasbaar zijn waardoor je zaken vanuit meerdere perspectieven bekijkt en kandidaten kunt vinden, die wellicht verborgen waren gebleven! Al met al heb ik de training prettig ervaren en iedereen kan aanraden die een verdiepingsslag wil maken!

Sanne – recruiter JAWS

Nicolette Schmitz

“Als je echt wat wil leren over sourcing is Marcel van der Meer echt een expert! Een aanrader!”

Nicolette Schmitz – Meunier Sr. Recruiter | Security/IT Professionals at KPN

Robin Weijs

Ik kan de sourcing-trainingen van Marcel van harte aanbevelen. Hij geeft een heleboel handige tools waarmee je je sourcing-skills aanzienlijk kan verhogen. Een aanrader voor menig recruiter en mensen die binnen een soortgelijk werkveld actief zijn.

Robin Weijs – Community Manager at Censom

Iwein Trel

Marcel presenteert op een heldere, praktische manier de verschillende mogelijkheden en technieken omtrent het vinden van goede kandidaten buiten je netwerk. Ikzelf als beginnende recruiter heb hier veel aan gehad, ik weet nu bijvoorbeeld boolean search goed toe te passen in mijn zoektocht naar de juiste kandidaat. Maar ook voor recruiters die langer in het vak zitten en hun kennis op dit gebied willen vergroten is deze training zeer relevant en een aanrader. –

Iwein Trel – recruiter Babbage Company

Jules Barthmuss

Marcel zijn trainingen geven meerwaarde aan het werk van echte recruiters. Hij is helder en duidelijk in zijn communicatie en gebruikt voorbeelden die door cursisten worden aangedragen. Door Marcel krijgt je meer inzicht in hoe je, door een andere manier van zoeken, net die ene kandidaat wel kunt vinden die niet in je eigen netwerk zit.
Wil je als recruiter nog succesvoller in je werk zijn, volg dan eens een training bij Marcel en ervaar zelf de ‘smaak’ van het verschil.

Jules Barthmuss – directeur at Hunt IT

Mathieu Brus

De sourcing training van Marcel van der Meer is zeker zinvol voor ons geweest. Hij heeft veel praktijkinformatie met ons gedeeld en er was volop ruimte voor oefeningen. Deskundigheid en ervaring van de trainer zijn duidelijk aanwezig. Marcel wist elementen van sourcing te onthullen waar wij nog geen weet van hadden, en omdat zijn tips gelijk in de praktijk te brengen zijn hebben we er profijt van!

Mathieu Brus – recruiter JAWS

Jij?

Sta jij hier binnenkort?