Partners van Klikwork

Er wordt vaak aan ons gevraagd, hoeveel mensen hebben jullie in dienst? Geen. Wij zijn een netwerkorganisatie.
Wij maken gebruik van de kennis van onze partners en wij zorgen voor de regie. Daarnaast maken wij gebruik van een netwerk Talent Sourcers en recruiters. Zo heb je altijd de sterkste combinatie.

 

Bestwerk is een ontwerpbureau met branie. Dat houdt in dat ze niet achterover leunen en alleen mooie dingen maken. Ze bemoeien zich met communicatieconcepten, maken sterke ontwerpen en zijn niet te beroerd de handen uit de mouwen te steken in de uitvoering en realisatie


Considium is een landelijk werkend bureau gespecialiseerd in subsidieadvies en besparingsonderzoeken.

Ecomgroup invent and present online campaigns for your company, brand or event. We activate and grow your online presence and business and manage your digital projects by a specialized and temporary team of professionals.

Expand Online is een toonaangevend online marketing bureau met 53 consultants en kantoren in Rotterdam en Amsterdam. Expand Online is specialist in rendementsgedreven campagnes via zoekmachine marketing (SEO/SEA), Display (RTB, retargeting) en web analytics.


OTYS is dé specialist en partner in recruitment technologie en oplossingen. Voor werving- en selectie, detachering, corporate HRM en vacaturebanken. Van revolutionaire software tot en met state-of-the-art (wervings)websites.

Rondjes draaien of keuzes maken? Een vraag die zich niet laat parkeren. Kies, om tot een antwoord te komen, voor externe begeleiding en inspiratie vanuit StrategieSuite.
Ervaar weer energie door een glasheldere strategie!

Visual Punch maakt het mogelijk jouw dienst, product of visie op krachtige wijze te presenteren. Visual Punch is gespecialiseerd in het overbrengen van een boodschap in korte animatievideo’s, heldere infographics & creatieve visuals.


Van vacaturetekst tot websitetekst. Het tekstbureau voor arbeidsmarktcommunicatie denkt en schrijft met je mee.

Omdat je op product of dienstniveau nauwelijks het verschil kunt maken, is authenticiteit de sleutel tot succes. Vanuit deze overtuiging helpt Wakker Mens merken vooral zichzelf te zijn. Door het beste in jouw merk naar boven te halen, met je mee te dromen en met succes jouw doelgroepen wakker te schudden. Met een prikkelende mix van kennis, creativiteit en een hands-on-aanpak. Via elk denkbaar medium.