Over Klikwork

Gestart in 2008 met een ideologie, het moet anders. Wij zijn anders, wij zijn een tikkeltje eigenwijs. Wij zijn imagineers. Imagineering is de kunst van het vervaardigen van een beleving, de beleving van IT Talent.

Why?

Het bijzondere aan de online wereld van nu is dat mensen nog steeds het verschil maken. Elke IT organisatie is anders, andere mensen, een andere cultuur en normen en waarden. Daarachter schuilen mooie unieke verhalen.
Als je het echte verhaal vertelt, dan kan je mensen aan je binden.

How?

Wij werken volgens ons IT Talent Attraction Model en dit levert snel resultaat op. Wij willen jullie organisatie van binnenuit begrijpen. Wij beginnen met inspirerende workshops. Daarin gaan wij vanuit de strategische doelstellingen op zoek naar jullie identiteit en de onderscheidende verhalen.

Wij gaan jullie verhaal laden, online en offline. De authentieke verhalen vertellen in tekst maar vooral met beelden. Daarmee creëer je een beleving.

We gaan IT Talenten actief benaderen met jullie unieke verhaal. We bouwen aan IT Talent pools, speciaal voor jullie organisatie zodat jij IT Talent in beeld hebt en jullie IT organisatie in beeld is bij het IT Talent.

What?

We gaan graven in jullie organisatie en laten geen steen onomgedraaid. Wij zijn direct en een tikkeltje eigenwijs, maar weten waar wij het over hebben. We ontwerpen, filmen, fotograferen, bedenken acties, sourcen en bouwen websites.
Wij geven een gezicht aan jullie organisatie, waardoor wij IT Talent een reden geven om zich met jullie te verbinden.