Donderdag 7 mei 2020

Advanced IT sourcing training

door Marcel van der Meer

Advanced IT sourcing training!

Kwalitatief betere IT kandidaten (developers, IT / Solution architecten, devops engineers, fullstackers & java bazen) vinden en tegelijkertijd de cost per hire aanzienlijk verlagen. Dat wil jij toch ook? Mooi, want dat kán jij ook als je het sourcen van IT kandidaten goed aanpakt.

Tijdens deze sourcingtraining ontdek je alles over sourcing en het vinden van IT talenten. En nog belangrijker: je leert de kunst van het verleiden beheersen. Want goed sourcen is nog maar het begin, alleen als je de gesourcete IT kandidaat ook kan verleiden, volgt resultaat.

De juiste strategie, aanpak en voorbereiding
Met de juiste strategie, aanpak en voorbereiding is sourcing eigenlijk altijd effectief. Tijdens de training wordt uitgelegd hoe je die solide basis creëert om al op korte termijn tijd en geld te kunnen besparen door te sourcen.

“Deze krappe IT arbeidsmarkt vraagt om écht
goede recruiters die uitblinken in sourcen.”

Tijdens deze advanced IT sourcing training krijg jij antwoord op de vragen:

✅ front-end, back-end, full-stack en zoveel talen, de bomen van het bos onderscheiden.

✅ hidden IT talent op LinkedIn, bestaat dat?

✅ meetup, github & stackoverflow wat kan ik er nou echt mee?

✅ scrapen van sites, hoe doe je dat nou?

✅ hoe verhoog ik mijn conversie op berichten voor IT-ers?

✅ Amazing Hiring set-up, handige andere tools en veel ultieme sourcing hacks?

Als jij je mocht afvragen of je tijdens deze sourcingtraining ook persoonlijke tips krijgt: Zeker wel! Vooraf wordt je gevraagd om input te leveren en om een voorbeeld van jouw schaarse IT vacature in te sturen. Daar gaan we tijdens de training actief mee aan de slag.

De trainer
Aangenaam, mijn naam is Marcel van der Meer. Op dit moment ben ik global lead sourcer a.i. bij Rabobank. Ik heb meerdere mooie opdrachtgevers geholpen met IT recruitment en sourcing vraagstukken, ik werk sinds 1999 in de IT en heb later in 2007 de overstap gemaakt naar recruitment. 

Ik geef daarnaast sourcing & recruitment trainingen en workshops en ik geef “spreekbeurten” op internationale sourcing en recruitment events.

Jouw investering:
slechts 1 dag van je tijd en € 795.- Bij deze kosten zijn inbegrepen: digitale hand-outs (150+ slides), 1 maand toegang tot Amazing Hiring, 1 maand gratis toegang tot DevSkiller (inclusief 30 tests) een lekkere lunch, nazorg voor eventuele vragen en een IT sourcing’s guru certificaat.

Deze sourcing training wordt gegeven in Utrecht op donderdag 7 mei 2020. Per training schuiven er maximaal 10 vakgenoten met voldoende kennis aan, zodat er voor iedereen voldoende aandacht is. Ook voor jou.

Indien je bij mij niet eerder een sourcing training hebt gevolgd, dan krijg je een korte toelatingstest om het start niveau te garanderen.

De training is bij uitstek geschikt voor IT recruiters, IT talent acquisition-specialisten en IT sourcers. Zowel aan bureauzijde als corporatezijde.

Hilbert van Alphen

De sourcing training van Marcel heeft mij tips & trics gegeven die binnen één maand zijn vruchten hebben afgeworpen, een bemiddelde kandidaat (Java Developer) die hiervoor onvindbaar was (voor mij)! Vol enthousiasme kijk ik uit naar een volgende, verdiepende, training.

Hilbert van Alphen – Sr. Managing Recruitment Strategist – SIRE.