Aanpak

Wij werken volgens ons IT Talent Attraction Model en dit levert snel resultaten op. Wij werken graag samen naast onze opdrachtgevers. Wij nemen in overleg zaken uit handen, geven gevraagd en ongevraagd advies en zorgen voor transparantie. Een verademing volgens veel van onze klanten.

Begrijpen

Wij willen jullie organisatie van binnenuit begrijpen. Waar staat jouw organisatie over 5 jaar? En wie heb je nodig om dat te bereiken? Twee vragen die centraal staan in het vormen van het strategische uitgangspunt voor het werven van IT talent. Wij werken volgens een vast proces echter de uitkomst is altijd uniek.

Branden

Hoe verleid jij IT talent? Wat maakt jouw organisatie uniek? Samen vormen we het echte verhaal waarmee we IT talent de reden geven zich met je te verbinden!
De authentieke verhalen communiceren in tekst maar vooral met beelden. Daarmee creëer je een beleving. Imagineering noemen wij dat.

Bereiken

IT talent wil gevonden worden. Dus zetten wij vooral in op de netwerken van ons en onze opdrachtgevers. Wij geloven dat je op zoek moet naar het beste IT Talent, niet naar de beste sollicitant.

Bewegen

Om IT talent daadwerkelijk aan jouw organisatie te binden moet alles kloppen. Het proces, het gesprek, de feedback, de uitstraling in je pand, het eventuele aanbod. Wij verzorgen de complete candidate journey van A tot Z.